Internationalewebsite.nl

SEO Scan Rapportage

Met de gratis SEO Scan krijgt u snel een goed beeld hoe uw website of webwinkel scoort op alle belangrijke SEO onderdelen.

De SEO Scan analyseert uw webshop op vele punten en legt u haarfijn uit hoe u hoger kunt scoren in de zoekmachines.

Home . SEO Scan Rapportage

Meer leads meer en omzet uit

het buitenland met onze SEOtrajecten

SEO en gebruiksvriendelijkheid

De SEO Scan geeft een overzicht van de belangrijkste factoren die de SEO en gebruiksvriendelijkheid van uw website beïnvloeden. De scan maakt gebruik van een complex algoritme die veel verschillende criteria meeneemt om te bepalen hoe goed uw site geoptimaliseerd is. Wanneer blijkt dat een of meerdere van deze factoren de gemiddelde score van uw website omlaag halen, weet u welke onderdelen van uw website gericht aangepakt moeten worden om hoger te scoren in Google.

Sociale impact

Voorbeelden van aspecten die in de gratis SEO Scan gemeten worden zijn sociale impactmobiele weergave en laadtijden. Sociale impact betreft de mate waarin een bedrijf online vertegenwoordigd is op sociale netwerken zoals Facebook, Google+ en Twitter. Het creëren van interactie met de doelgroep via sociale media zal de website laten stijgen in de zoekresultaten en de bezoekersaantallen verhogen.

Mobiele weergave

Steeds meer mensen bezoeken websites vanaf een mobiel apparaat zoals een tablet of een smartphone. Ook op deze verscheidenheid aan apparaten en schermformaten moet een website goed worden weergegeven. Is dat bij uw huidige website niet het geval? Wij kunnen uw website responsive maken.

Gebruiksvriendelijkheid
Zoekwoorden Onderzoek
Alle cruciale punten

Meer informatie

Hierboven worden slechts enkele voorbeelden genoemd van belangrijke ranking factoren. Wilt u meer informatie of een volledig overzicht van alle aspecten die een rol spelen? Wij mailen u een complete analyse met de feiten, tips en nog veel meer. Bekijk het aanvraagformulier bovenaan deze pagina.