Internationalewebsite.nl

Over ons

Als u vindbaar bent in Nederland bent u niet automatisch vindbaar in andere landen. Internationale SEO vergt specifieke kennis en ervaring die veel Nederlandse marketingbureaus niet hebben. En in de meeste gevallen ligt hun focus op Nederland. Wij hebben ons gespecialiseerd in o.a. SEO trajecten in andere landen en zorgen dat u goed vindbaar wordt in bijv. Google.de en Google.es.

Home . Over ons

Wij zijn gevestigd in Twente langs de Duitse grens en kregen vaak de vraag of we ook een Duitse website voor onze klanten konden realiseren. Plus het viel ons op dat veel Nederlandse bedrijven een Duitse vertaling hebben laten maken van hun Nederlandse website, maar deze Duitse website (uiteraard!) niet vindbaar is in Google.DE. Wat is ooit de gedachte geweest achter deze Duitse vertaling van de website? Exact, vindbaar zijn voor Duitse potentiële klanten! En wist u dat een Duitser andere zoekresultaten krijgt in Google.de dan u? In hoeverre bent u dus op de hoogte van uw vindbaarheid in Duitsland? Dit is de aanleiding geweest dat wij ons 12 jaar geleden gespecialiseerd hebben in de Duitse Zoekmachinemarketing t.b.v. Google en Amazon voor Nederlandse bedrijven en webshops. En van hieruit kregen we vaak de vraag of we ook andere landen zouden kunnen. Ook hierin hebben we ons verdiept en gespecialiseerd. Dus ook voor bijv.  Spanje, België, Verenigd Koninkrijk enz. kunt u bij ons terecht.

Wij zijn gevestigd in Twente langs de Duitse grens en kregen vaak de vraag of we ook een Duitse website voor onze klanten konden realiseren. Plus het viel ons op dat veel Nederlandse bedrijven een Duitse vertaling hebben laten maken van hun Nederlandse website, maar deze Duitse website (uiteraard!) niet vindbaar is in Google.DE. Wat is ooit de gedachte geweest achter deze Duitse vertaling van de website? Exact, vindbaar zijn voor Duitse potentiële klanten! En wist u dat een Duitser andere zoekresultaten krijgt in Google.de dan u? In hoeverre bent u dus op de hoogte van uw vindbaarheid in Duitsland? Dit is de aanleiding geweest dat wij ons 10 jaar geleden gespecialiseerd hebben in de Duitse en internationale SEO en online marketing voor Nederlandse bedrijven en webshops.

Met alleen een moderne website of webshop redt u het in de huidige complexe internet omgeving niet. Internationalewebsite.nl geeft organisaties online bestaansrecht in andere landen door ze vindbaar te maken waar de klant hen zoekt. Wij combineren 17 jaar ervaring van online marketing en de kennis van de Duitse en internationale markt voor Nederlandse bedrijven. Internationalewebsite.nl is gespecialiseerd in online marketing en zoekmachinemarketing, alsmede deze vindbaarheid zo optimaal mogelijk te benutten met als doel meer leads en omzet voor onze klanten.

Internationalewebsite.nl heeft veel kennis en ervaring van de internationale online markt en zoekmachine marketing. Wij kunnen ervoor zorgen dat u wel vindbaar bent in Google, zodat u meer leads en omzet haalt uit andere landen!

Internationalewebsite.nl:

 • “One stop shopping”
 • We bestaan al meer dan 12 jaar!
 • Hebben meer dan 17 jaar ervaring met online marketing
 • Marketingstrategie
 • Online marketing dienstverlening t.b.v. Google en Amazon
 • Lokale Nederlands sprekende online marketingspecialisten die graag met u om tafel gaan
 • Website en webshop advies
 • Gespecialiseerd in Linkbuilding
 • Specialist voor Webdesign EN Online Marketing
 • “Open source” webshops
 • Korte lijnen en nuchtere aanpak
 • Scherpe prijzen
 • No-nonsense

Wat is SEO?

De SEO Scan geeft een overzicht van de belangrijkste factoren die de SEO en gebruiksvriendelijkheid van uw website beïnvloeden. De scan maakt gebruik van een complex algoritme die verschillende criteria meeneemt om te bepalen hoe goed uw site geoptimaliseerd is. Wanneer blijkt dat een of meerdere van deze factoren de gemiddelde score van uw website omlaag halen, weet u welke onderdelen van uw website gericht aangepakt moeten worden om hoger te scoren in Google.